Astroloji Eğitimi

 Astroloji Eğitimi, Doğum Haritası Analizi ve Öngörü olmak üzere iki bölüm olarak incelenebilir. Temel Seviye eğitim, ağırlıklı olarak Doğum Haritası Yorumlama üzerinedir. Bu seviyede öğrenci yeni bir dilin kelimelerini öğrenir. İlk etapta bu kelimeleri birleştirip kendi cümlelerini kurmakta zorlanabilir. Bu Temel Seviye Astroloji eğitimi alıp harita yorumlamakta zorlanan öğrencilerin temel sorunudur. Bunun en basit çözümü ise pratik yapmaktır. Astroloji öğrenmek de tıpkı yeni bir dil öğrenmek gibidir ve ancak “konuşarak” öğrenebilirsiniz. Bunun için pratik yapmanız gerekir. Yeni başlayanlar için ise en güvenli alan doğum saati kesin olan haritalar üzerinden pratik yapmaktır. Örnek Harita Yorumları 1 ve 2 bunun için hazırlanmış bir atölye çalışmasıdır. Uzaktan eğitim modülünde de tıpkı Canlı Atölye ‘de olduğu gibi önce kendiniz çalışıp, sizden istenen yorumları yaparak video ders bölümünde cevapları irdeleyebilirsiniz.

Orta Seviye Astroloji daha çok özel teknikleri barındırır. Bu sinastri haritası gibi ilişki analizleri üzerine olabilir. Veya horary soru astrolojisi gibi teknikleri anlatır.

İleri Seviye Astroloji ise öngörü teknikleri üzerine eğitimlerdir. Yeniay Dolunay Haritaları ‘ndan yıllık öngörü yapabildiğimiz Profeksiyon Tekniği ‘ne kadar bir çok tekniği bu bölümde öğrenebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

30 Nisan 2022 - Astroloji Ajandası

2 Mayıs 2022 - Astroloji Ajandası