21 Nisan 2022 - Astroloji Ajandası

Ay Yay burcunda yolculuğuna devam ediyor. Sabah 6:52 'ye kadar boşlukta olacak. Sonra Oğlak burcuna geçiş yapacak ve daha çok iş ve sorumluluklarımız gündeme gelecek. Ayın Juno ile 7:10 'da destekleyici bir açısı olacak. Dün Balık burcuna geçiş yapan Juno ile ilk açısı. İlişki konularında olumlu adımlar atılabilir. 8:42 'de Ay ve Güneş arasında uyumlu bir açı olacak. Boğa burcundaki Güneş özellikle maddi konularda adım atmak, hedeflerinizin peşinden gitmek için gerekli motivasyonu sağlayacaktır. Yönetim kademesinden talepte bulunmak, önemli toplantı ve organizasyonlar için kullanabilirsiniz. 14:52 'de Mars ile uyumlu açısı sayesinde harekete geçmek çok daha kolay olacaktır. Bu saatleri egzersiz için de kullanabilirsiniz. Bugün kısmen sakin bir gün. Yarın ise oldukça hareketli bir gün olacak. Bu nedenle bugünü elinizdeki işleri bitirmek için kullanın. Cuma günü planlarınızı değiştirmeniz gereken sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Boğa geçişinin burçlara etkisi blogda Nisan Ayı Burç Yorumlarında, tekrar okumakta fayda var. 30 Nisan Boğa burcunda Güneş tutulmasına doğru ilerliyoruz. Burç yorumları blogda yayınlandı. Önümüzde beklemede kalan bazı önemli kararları almamıza neden olacak gelişmeler kapıda.

Astroloji eğitimi için doğum haritası yorumlama ve doğum haritası hesaplama ile daha fazlasını öğrenebilirsiniz.  

Daha fazla yorum için astrokronos.com blog sayfasını ziyaret edebilir ve danışmanlık için rezervasyon yaptırabilirsiniz! Hizmetlerim hakkında daha fazla bilgi almak için profildeki bağlantıya tıklayın


#kocburcu #bogaburcu #astroloji #ikizlerburcu
#yengecburc #aslanburcu #basakburcu #teraziburcu
#akrepburcu #yayburcu #oglakburcu #kovaburcu
#balikburcu #astrolog #doğumharitası #dogumharitasi
#burçlar #astrolojidanışmanlığı #burçyorumu #dolunay
#yeniay

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

30 Nisan 2022 - Astroloji Ajandası

1 Mayıs 2022 - Astroloji Ajandası

2 Mayıs 2022 - Astroloji Ajandası