30 Nisan 2022 - Astroloji Ajandası

Ay Koç burcunda ve kapanan fazda. Hızlı bir iki günü geride bırakıyoruz. 0:38 'de Pluto ile zorlu bir açı yapacak. Uyanık olanlar için iyi bir konsantrasyon fırsatı sunar. 1:23 'de Merkür Boğa burcunu terk ederek İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bu geçişle beraber iletişim trafiği artmaya başlıyor. 10 Mayıs tarihinde bu burçta retroya başlayacağını unutmayalım. Verdiğiniz kararların ve söylediğiniz sözlerin bir geri adımı olacaktır. 3 Haziran tarihine kadar sürecek retronun ilk sinyallerini bugün itibariyle almaya başlayabiliriz.


Ay 3:18 'de Boğa burcuna geçiş yapıyor. Yavaşlamak, emin adımlarla ilerlemek isteyebilirsiniz. İştah artabilir ve keyif yapmak isteyebilirsiniz. 9:44 'de Ay Juno arasında destekleyici bir açı olacak. İlişkiler konusunda olumlu bir zaman aralığı.

23:28 'de Boğa burcundaki Güneş tutulması gerçekleşiyor. Ülkemizde izlenmeyecek. Bu Boğa burcundaki ilk tutulma ve Kuzey Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Bu nedenle de insanları bir araya toplayacak ve bize bazı yenilikler için fırsat sunacak. Bu tutulmanın burç yorumunu blogdan okuyabilirsiniz. Gece yarısından hemen sonra ise iki iyicil Venüs ve Jüpiter güçlü oldukları Balık burcunda kavuşuyor. Bu bir iki gün boyunca karşınıza çıkacak şans ve fırsatları iyi değerlendirin. Her zaman rastlamadığımız bu güçlü kavuşumun getirdiği hediyeler de kendisi gibi ender rastlanan şeyler olabilir.

Daha fazla yorum için astrokronos.com blog sayfasını ziyaret edebilir ve danışmanlık için rezervasyon yaptırabilirsiniz! Hizmetlerim hakkında daha fazla bilgi almak için profildeki bağlantıya tıklayın

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2 Mayıs 2022 - Astroloji Ajandası

Astroloji Eğitimi